Άνεργοι - Δημόσιοι υπάλληλοι - Ιδιώτες - Ιδιωτικοί υπάλληλοι - Συμβασιούχοι - Υποαπασχολούμενοι

Τρίτη, 6 Αυγούστου 2013

ΠΟΓΕΔΥ - Δελτίο Τύπου

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ  
(ΠΟΓΕΔΥ)

Αθήνα  2-8-2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Χιλιάδες Δημόσιοι Υπάλληλοι συμμετείχαν σήμερα στην 24ωρη απεργία που είχε προκηρύξει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και οι Ομοσπονδίες ενάντια στη σφαγιαστική πολιτική της διαθεσιμότητας, της κινητικότητας, των παράνομων και αντισυνταγματικών απολύσεων χιλιάδων υπαλλήλων, που υλοποιεί η Κυβέρνηση σε όλο το Δημόσιο Τομέα προχωρώντας έτσι σε πλήρη διάλυση των Δημοσίων Υπηρεσιών και των δομών του κοινωνικού κράτους κατ' εντολή της Τρόικα.

    Οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο, οι Ομοσπονδίες και τα Πρωτοβάθμια Σωματεία έδωσαν βροντερό παρών στην απεργιακή συγκέντρωση αποκλείοντας την είσοδο του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης από τις 6.45 π.μ.. Στη συνέχεια προχώρησαν σε συλλαλητήριο και πορεία προς τη Βουλή όπου ολοκληρώθηκε η απεργιακή κινητοποίηση.

    Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και η ΠΟΓΕΔΥ στηρίζουν όλες τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των Πρωτοβάθμιων Σωματείων και καλούν τους Δημοσίους Υπαλλήλους να βρίσκονται σε διαρκή αγωνιστική ετοιμότητα για να στηρίξουν με την παρουσία τους τις κινητοποιήσεις αυτές, να αντιμετωπίσουν τα νέα σφαγιαστικά μέτρα της Κυβέρνησης, προκειμένου να αποτραπούν οι χιλιάδες νέες απολύσεις που προωθεί με Προεδρικά Διατάγματα καταπατώντας κάθε έννοια κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας.

    Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και η ΠΟΓΕΔΥ δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα μέχρι τέλους. Μέχρι την πλήρη ανατροπή των παράνομων και αντισυνταγματικών απολύσεων, μέχρι την κατοχύρωση και αναβάθμιση των Δημοσίων Υπηρεσιών και του κοινωνικού κράτους, μέχρι την ανατροπή της κυβερνητικής πολιτικής και των εκφραστών της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου