Άνεργοι - Δημόσιοι υπάλληλοι - Ιδιώτες - Ιδιωτικοί υπάλληλοι - Συμβασιούχοι - Υποαπασχολούμενοι

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

12η Παγκρήτια Αγροτική Έκθεση Αρκαλοχωρίου 2-7 Σεπτεμβρίου 2015

Αύριο, 2 Σεπτεμβρίου 2015 ανοίγει τις πόρτες η 12η Παγκρήτια Αγροτική Έκθεση Αρκαλοχωρίου, στο εκθεσιακό κέντρο Αρκαλοχωρίου. Στην έκθεση συμμετέχουν περισσότερες από 100 επιχειρήσεις-εκθέτες από όλους τους τομείς της αγροτικής παραγωγής (την ελιά και το λάδι, την αμπελουργία και οινοποιία, τα αγροτικά μηχανήματα, τις βιολογικές καλλιέργειες και τα βιολογικά προϊόντα, την κτηνοτροφία και πτηνοτροφία, τη μελισσοκόμια και το μέλι), τα γεωργικά μηχανήματα και τον αγροτικό εξοπλισμό (επαγγελματικό αυτοκίνητο και τρακτέρ, ενέργεια, τεχνολογία περιβάλλοντος, αρδεύσεις) αλλά και τη δόμηση και τον κήπο, ενώ στη φετινή έκθεση θα συμμετάσχει και η Περιφέρεια Κρήτης.
Στις παράλληλες εκδηλώσεις της έκθεσης περιλαμβάνονται
• Δωρεάν Εκπαιδευτικά Σεμινάρια για τη Γεωργία, την Κτηνοτροφία, και την προώθηση της επιχείρησης σας και των προϊόντων σας από εξειδικευμένους οργανισμούς & ομιλητές.
• Workshops για νέους αγρότες, μελισσοκόμους και κτηνοτρόφους.
• Συναυλίες: 5 βραδιές Κρητικής Μουσικής και με καλλιτέχνες απ' όλη την Ελλάδα.
• Παράλληλα Events με Τρακτέρ και Αγροτικά Οχήματα.


Παράλληλα με την έκθεση με την οποία θα πραγματοποιηθεί και το Πολιτιστικό Φεστιβάλ Αρκαλοχωρίου, από 2-7 Σεπτεμβρίου, το οποίο ξεκινάει με μουσικοχορευτική εκδήλωση «Κρήτη- Πελοπόννησος Ένα βράδυ μαζί» με τους Βασίλη Σκουλά & Παναγιώτη Λάλεζα, την ημέρα των εγκαινίων.

Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων μπορεί να βρει κανείς στην ιστοσελίδα της έκθεσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου