Άνεργοι - Δημόσιοι υπάλληλοι - Ιδιώτες - Ιδιωτικοί υπάλληλοι - Συμβασιούχοι - Υποαπασχολούμενοι

Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2015

Σεμινάριο AGRO 2.1-2.2/GLOBALGAP

Ο Σύλλογος Γεωπόνων Νομού Ηρακλείου σε συνεργασία με την TUV Austria Hellas σκοπεύει να πραγματοποιήσει 3ήμερο σεμινάριο με θέμα:

«ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΦΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ – AGRO 2.1-2.2 /  GLOBAL G.A.P.»

Το σεμινάριο θα είναι διάρκειας 24 ωρών και θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Παραρτήματος Κρήτης του ΓΕΩΤΕΕ (Τέρμα Θερμιστοκλέους, Κατσαμπάς, Ηράκλειο) κατά το τριήμερο 25,26 και 27 Σεπτεμβρίου 2015 (Παρασκευή, Σαββάτο, Κυριακή). Το κόστος συμμετοχής είναι 120 ευρώ συν 23% ΦΠΑ ανά άτομο. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να εκδηλώσουν ενδιαφέρουν συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα εκδήλωσεις ενδιαφέροντος.
Αντικείμενο Εκπαιδευτικού Προγράμματος
Αντικείμενο του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι η εκπαίδευση και κατάρτιση των μελών του Συλλόγου Γεωπόνων Νομού Ηρακλείου, στις απαιτήσεις του προτύπου AGRO 2 και της κατευθυντήριας οδηγίας σε ισχύ, καθώς και στις απαιτήσεις του προτύπου GLOBALG.A.P. (έκδοση 5).
Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα καλύπτονται τεχνικές προετοιμασίας και υλοποίησης επιθεωρήσεων, καθώς και παραδείγματα σύνταξης μη συμμορφώσεων και περιλαμβάνονται δραστηριότητες που εξοικειώνουν τους εκπαιδευόμενους με τις απαιτήσεις των προτύπων και τις τεχνικές επιθεώρησης.
Ολοκληρώνοντας το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα οι συμμετέχοντες θα μπορούν να σχεδιάζουν, αναπτύσσουν, εφαρμόζουν και να επιθεωρούν Συστήματα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης. Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να παρέχει ολοκληρωμένη εκπαίδευση σχετικά με το AGRO 2 και πλήρη ενημέρωση για τις απαιτήσεις του προτύπου GLOBALG.A.P. σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Θεματολογία
1. Βασικές Αρχές των Προτύπων Ποιότητας στην Πρωτογενή Παραγωγή
2. Αρχές Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Εχθρών
3. Εισαγωγή στα Πρότυπα AGRO 2.1 – 2.2
4. Ανάλυση των Κεφαλαίων των Προτύπων AGRO 2.1 – 2.2
5. Επιθεώρηση Συστημάτων Ολοκληρωμένης Διαχείρισης στη Γεωργική Παραγωγή
6. Μελέτη Περίπτωσης
7. Ανάλυση των Γενικών Κανονισμών Ολοκληρωμένης Διασφάλισης Φάρμας GLOBALGAP
8. Πιστοποίηση Ομάδας Παραγωγών GLOBALGAP
9. Σημεία Ελέγχου – Κριτήρια Συμμόρφωσης (όλες οι Εκμεταλλεύσεις – Βάση για Καλλιέργειες – Φρούτα & Λαχανικά)
10. Μελέτη Περίπτωσης
Τηλ. επικοινωνίας
6945800944
Κώστας Πεπονάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου