Άνεργοι - Δημόσιοι υπάλληλοι - Ιδιώτες - Ιδιωτικοί υπάλληλοι - Συμβασιούχοι - Υποαπασχολούμενοι

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

260 θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων με δίμηνες συμβάσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.) Ν.Π.Ι.Δ., με έδρα την Αθήνα, που εποπτεύεται από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ανακοινώνει την πρόσληψη διακοσίων εξήντα (260) ατόμων, ειδικότητας ΠΕ1 Γεωπόνων, ΠΕ10 Οικονομικών, ΠΕ3 Κτηνιάτρων, ΠΕ9 Διοικητικών, ΠΕ Τοπογράφων, ΤΕ1 Τεχνολόγων Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής, ΤΕ1 Τεχνολόγων Γεωπονίας Ζωικής Παραγωγής και ΔΕ4 Διοικητικών Γραμματέων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, με διάρκεια απασχόλησης δύο (2) μήνες (130 για το α´ δίμηνο και 130 για το β´ δίμηνο), για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών της Κεντρικής Υπηρεσίας και των Περιφερειακών Διευθύνσεων. Η ανακοίνωση διατίθεται στην ιστοσελίδα του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά μέσω διαδικτύου στην ιστοσελίδα του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. www.opekepe.gr την φόρμα «Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση για πρόσληψη δύο (2) μηνών στον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.», από τη Δευτέρα 17-11-2014 έως και τη Δευτέρα 24-11-2014 και ώρα 15:00 μ.μ.

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ
α) Εμπειρία τουλάχιστον (πέντε) 5 μηνών στη διαχείριση κοινοτικών ενισχύσεων στον αγροτικό τομέα (π.χ. Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.).
β) Εντοπιότητα (προηγείται στην κατάταξη ο δημότης ή μόνιμος κάτοικος Δήμου ή Κοινότητας του Νομού στον οποίο αιτείται την πρόσληψη)
γ) Βαθμός πτυχίου (σε ισοβαθμία, προηγείται ο κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών και εάν εκ νέου υπάρχει ισοβαθμία, προηγείται ο υποψήφιος με παλαιότερο έτος κτήσης πτυχίου).

Σε περίπτωση που δεν καθίσταται δυνατή η πλήρωση των θέσεων από υποψηφίους με τα α, β και γ κριτήρια, θα γίνουν δεκτοί υποψήφιοι με τα κριτήρια β και γ. Σε περίπτωση που δεν καθίσταται δυνατή η πλήρωση των θέσεων με τα κριτήρια β και γ, θα γίνουν δεκτοί υποψήφιοι μόνο με το κριτήριο γ.
Οι υποψήφιοι μπορούν να κάνουν αίτηση για μία μόνο ειδικότητα και για ένα μόνο Νομό.
Οι υποψήφιοι μπορούν να δηλώσουν το δίμηνο που επιθυμούν να ασχοληθούν 1 ο ή 2 ο δίμηνο ή το πεδίο "χωρίς προτίμηση". Οι υποψήφιοι δεν μπορούν να απασχοληθούν για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των δύο μηνών μέσα σε συνολικό διάστημα δώδεκα μηνών, σύμφωνα με την παρ. 2 του αρ. 14 του Ν. 2190/1994, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.
Υποψήφιοι οι οποίοι έχουν απασχοληθεί στον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των 24 μηνών συνολικά από 19-07-2004 έως σήμερα, αποκλείονται από τη διαδικασία πρόσληψης, σύμφωνα με το Π.Δ. 164/2004.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΠΕΚΕΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου