Άνεργοι - Δημόσιοι υπάλληλοι - Ιδιώτες - Ιδιωτικοί υπάλληλοι - Συμβασιούχοι - Υποαπασχολούμενοι

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Προκήρυξη πρόσληψης εκατό (100) νέων ερευνητών από τον ΕΛΓΟ Δήμητρα

Στο πλαίσιο της προσπάθειας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων  για την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα της χώρας και την ανάπτυξη της αγροτικής έρευνας, ο Ελληνικός  Γεωργικός  Οργανισμός (ΕΛΓΟ) ‐ ΔΗΜΗΤΡΑ ανακοινώνει την προκήρυξη πρόσληψης εκατό (100) νέων θέσεων Ερευνητών που θα πλαισιώσουν τις δομές του. Η ενέργεια αυτή αναμένεται να δώσει μια νέα πνοή στον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης της  καινοτομίας    σε  όλους  τους  τομείς  της  πρωτογενούς  παραγωγής της χώρας,δημιουργώντας έναν από τους μεγαλύτερους ερευνητικούς οργανισμούς του αγροτικού τομέα στη Μεσόγειο. Προσδοκία του ΕΛΓΟ ‐ ΔΗΜΗΤΡΑ είναι οι νέοι αυτοί επιστήμονες να στελεχώσουν τα Ερευνητικά Ινστιτούτα που παραμένουν εδώ και χρόνια υποστελεχωμένα ή σε αδράνεια, δίνοντας μια νέα δυναμική στην ελληνική γεωργία και συμβάλλοντας στην ανάδειξη και αξιοποίηση των συγκριτικών της πλεονεκτημάτων.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την κατάληψη θέσης Ερευνητή είναι η κατοχή Διδακτορικού διπλώματος και η ερευνητική εμπειρία ‐ δημοσιεύσεις στα γνωστικά αντικείμενα που καλύπτουν όλους τους τομείς της αγροτικής παραγωγής. Συγκεκριμένα, οι θέσεις που προκηρύσσονται ανά θεματική ενότητα είναι: τριανταοκτώ (38) για τη φυτική παραγωγή,δέκα (19) τη ζωική παραγωγή & την κτηνιατρική έρευνα, δεκατρείς (13) τη δασική έρευνα,έντεκα (11) τους εδαφοϋδατικούς πόρους, οκτώ (8) την τεχνολογία τροφίμων, έξι (6) την αλιευτική έρευνα και πέντε (5) την αγροτική οικονομία.

Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης και τα απαραίτητα για την πρόσληψη δικαιολογητικά έχουν αναρτηθεί στις ιστοσελίδες www.elgo.gr και www.nagref.gr
Αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα γίνονται δεκτές έως την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014 και θα πρέπει να αποσταλούν ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση:  Χαλεπά & Αιγιαλείας 19, Παράδεισος Αμαρουσίου, Τ.Κ.15152 Αθήνα.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με τη Γενική Διεύθυνση Αγροτικής Έρευνας στα τηλέφωνα 2108175408 (κ. Όλγα Μπαϊρακτσή) και 2108175437 (κ. Σοφία Σταθά).

Προκήρυξη
Προσόντα πρόσληψης.
Αίτηση Υποψηφιότητας Ερευνητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου