Άνεργοι - Δημόσιοι υπάλληλοι - Ιδιώτες - Ιδιωτικοί υπάλληλοι - Συμβασιούχοι - Υποαπασχολούμενοι

Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΕΩΤ.Ε.Ε. ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ AGROTICA 2014

Θεσσαλονίκη, 30 Ιανουαρίου 2014

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΕΩΤ.Ε.Ε. ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ AGROTICA 2014
Το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας στα πλαίσια της AGROTICA 2014 διοργανώνει:
1. Ημερίδα με θέμα «ΝΕΑ Κ.Α.Π.: ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ», την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου στην αίθουσα Β του Συνεδριακού Κέντρου «Ν. Γερμανός». Για το πρόγραμμα πατήστε εδώ και για την αφίσα εδώ.
2. Ημερίδα με θέμα «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΒΟΣΚΟΤΟΠΩΝ – ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟ­ΦΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ: ΘΕΜΕΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ», την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στην αίθουσα Β του Συνεδριακού Κέντρου «Ν. Γερμανός» (ΓΕΩΤ.Ε.Ε. – ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ). Για το πρόγραμμα, πατήστε εδώ.
3. Σε συνεργασία με τον Ελληνικό Γεωργικό Οργανισμό «ΔΗΜΗΤΡΑ», ημερίδα με θέμα «ΙΧΝΗΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑ – ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ», την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου στην αίθουσα Α του Συνεδριακού Κέντρου «Ν. Γερμανός». Για το πρόγραμμα, πατήστε εδώ.
4. Σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Επιστήμης των Οπωροκηπευτικών, ημερίδα με θέμα «ΥΓΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ: ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΫΠΟ­ΘΕΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου στην αίθουσα C του Συνεδριακού Κέντρου «Ν. Γερμανός». Για το πρόγραμμα, πατήστε εδώ.

Πηγή: Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου