Άνεργοι - Δημόσιοι υπάλληλοι - Ιδιώτες - Ιδιωτικοί υπάλληλοι - Συμβασιούχοι - Υποαπασχολούμενοι

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Γενική Απεργία 4 Φλεβάρη

ΑΦΙΣΣΑ ΑΠΕΡΓΙΑΣ 4 ΦΛΕΒΑΡΗ 2016


Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τις νέες και τους νέους, τους αγρότες, τους μικρομεσαίους, όλους τους πολίτες του Ηρακλείου στην 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ την Πέμπτη 4 ΦΛΕΒΑΡΗ και στην συγκέντρωση στις 10 το πρωί στο Ε.Κ.Η.
Στο όνομα της κρίσης ο Ελληνικός λαός συνεχίζει να βιώνει την πιο βάρβαρη ανατροπή των δικαιωμάτων των εργαζομένων, των συνταξιούχων, των ανέργων καθώς και της κοινωνίας ολόκληρης. Η κυβέρνηση επιδιώκει να δώσει τη «χαριστική βολή» και στην κοινωνική ασφάλιση, με σοβαρές συνέπειες στη ζωή των εργαζόμενων, των αυτοαπασχολούμενων, των αγροτών, των συνταξιούχων, συμπληρώνει και επεκτείνει τους προηγούμενους αντιασφαλιστικούς νόμους.
Ο αγώνας είναι μονόδρομος και η θέση μας αδιαπραγμάτευτη
Καμία αλλαγή στην κοινωνική ασφάλιση που θα μετατρέπει τις συντάξεις σε επιδόματα φτώχειας και θα υποθηκεύει το μέλλον των παρόντων και των επόμενων γενεών. Η Κοινωνική Ασφάλιση είναι ζωτικής σημασίας για μας και τις οικογένειες μας και δεν την χαρίζουμε σε κανέναν. Οι πληγές που θα αφήσει το αντιασφαλιστικό έκτρωμα της κυβέρνησης θα είναι βαθιές και μόνιμες.
Ο αγώνας που δίνουμε είναι μακρύς και δύσκολος, γι’ αυτό η ενότητα όλων μας είναι απαραίτητη ώστε να ισχυροποιηθεί η δύναμη μας, να βάλουμε οριστικό τέλος στις καταστροφικές πολιτικές που επιβάλουν Κυβέρνηση και Δανειστές.
Απαιτούμε εδώ και τώρα

ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΠΕΜΠΤΗ 4 ΦΛΕΒΑΡΗ 2016 ΚΑΙ ΩΡΑ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου