Άνεργοι - Δημόσιοι υπάλληλοι - Ιδιώτες - Ιδιωτικοί υπάλληλοι - Συμβασιούχοι - Υποαπασχολούμενοι

Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2015

16ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΝΤΟΜΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Ηράκλειο, 13/10/2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

16ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΝΤΟΜΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Το 16ο Πανελλήνιο Εντομολογικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από την Τρίτη 20 Οκτωβρίου έως την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο Aquila Atlantis στο Ηράκλειο Κρήτης, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Ηρακλείου και του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού ΕΛ.Γ.Ο.-«ΔΗΜΗΤΡΑ». Αποτελεί διοργάνωση της Εντομολογικής Εταιρείας Ελλάδος, με την υποστήριξη Οργανωτικής Επιτροπής ερευνητών και γεωτεχνικών της Κρήτης.

Το 16ο Πανελλήνιο Εντομολογικό Συνέδριο περιλαμβάνει την παρουσίαση περισσότερων από 160 πρωτότυπων εργασιών από Έλληνες επιστήμονες, οι οποίες καλύπτουν όλους τους κλάδους της βασικής και εφαρμοσμένης έρευνας της Εντομολογίας και Ακαρεολογίας, καθώς και θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος, σχετικά με σημαντικά προβλήματα της Φυτοπροστασίας. Επίσης 8 καταξιωμένοι επιστήμονες από το εξωτερικό θα τιμήσουν με την παρουσία τους το συνέδριο, παρουσιάζοντας μια επισκόπηση της έρευνας αιχμής που διεξάγουν.

Παράλληλα, το Συνέδριο θα είναι ανοικτό για το κοινό το απόγευμα της Πέμπτης 22 Οκτωβρίου, ώστε οι τοπικοί γεωπόνοι και οι παραγωγοί να ενημερωθούν για καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες από τους χορηγούς του Συνεδρίου. Ώρα προσέλευσης 5:00 μμ. Ώρα έναρξης συνεδρίας χορηγών 5:30 μμ.

Η Οργανωτική Επιτροπή και η Εντομολογική Εταιρεία Ελλάδος θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά τους χορηγούς του Συνεδρίου για την οικονομική υποστήριξη της διοργάνωσης: Bayer CropScience, Αγρότυπος, ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ, Dow AgroScience (Πλατινένιοι Χορηγοί), Syngenta Hellas, (Χρυσός Χορηγός), Springer, BASF, K&N Ευθυμιάδης ΑΒΕΕ, Agriscience, Agri 2000, Belchim Crop Protection, Arista LifeScience, (Αργυροί Χορηγοί), Minoan Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries (Χορηγοί Μεταφορών) Βιοτόπιο, Άλφα Γεωργικά Εφόδια και Copy City (Υποστηρικτές), Αγρότυπος, Άποψη του Νότου, Agronews & Agrenta (Χορηγοί Επικοινωνίας)

Περισσότερες πληροφορίες, αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου και όρους εγγραφής μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα http://www.entsoc.gr/16pes.heraklio/gr/ και τηλεφωνικά από την γραμματεία του συνεδρίου στο 2810-302317.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου