Άνεργοι - Δημόσιοι υπάλληλοι - Ιδιώτες - Ιδιωτικοί υπάλληλοι - Συμβασιούχοι - Υποαπασχολούμενοι

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Ανακοίνωση της ΠΕΑΣΓΕ σχετικά με τις μετακινήσεις συναδέλφων προς τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Τετάρτη 18/08/2010

Κατόπιν καταγγελιών από τους συναδέλφους που κάνουν την πρακτική τους άσκηση και μετακινήθηκαν υποχρεωτικά στον ΟΠΕΚΕΠΕ, πληροφορηθήκαμε προς τεράστια έκπληξή μας και αγανάκτηση ότι τα άτομα της ΑΓΡΟΓΗ , όχι μόνο δεν απολύθηκαν αλλά διενεργούν και τους επιτόπιους ελέγχους στον Οργανισμό!
Έλεος κυρία Μπατζελή!!! Επιτέλους βάλτε ένα τέλος σ’ αυτόν τον τραγέλαφο που εδώ και ένα χρόνο ζούμε όλοι εμείς οι άνεργοι γεωπόνοι. Πάρτε θέση και σταματήστε αυτή την παρωδία.
Πριν λίγο καιρό πολλά στελέχη της κυβέρνησης μιλούσαν με υπερηφάνεια για τη δήθεν διάλυση της ΑΓΡΟΓΗ και την απόλυση των ρουσφετολογικών προσλήψεων που έγιναν τον περασμένο Αύγουστο από την κυβέρνηση της Ν.Δ. Όλα αυτά φαίνεται ότι έμειναν απλά λόγια και παιχνίδι εντυπώσεων, ενώ οι παράνομα και ρουσφετολογικά προσληφθέντες συνεχίζουν να εργάζονται κανονικά και μάλιστα βγάζουν το έργο του ΟΠΕΚΕΠΕ.   


Ζητάμε:
  • Την απόλυση των ρουσφετιών της ΑΓΡΟΓΗ
  • Την προκήρυξη άμεσα μόνιμων θέσεων και  συμβάσεων ορισμένου χρόνου μέσω ΑΣΕΠ προκειμένου να βγουν εις πέρας οι έλεγχοι του Οργανισμού με υπευθυνότητα από ΠΕ Γεωπόνους, ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο επιβολής προστίμων από την Ε.Ε. από τις υπηρεσίες που παρέχουν τα μη εξειδικευμένα άτομα της ΑΓΡΟΓΗ.

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος
Βαρούνης Τάσος

Η  Γραμματέας
Ζούβελου    Σταυρούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου