Άνεργοι - Δημόσιοι υπάλληλοι - Ιδιώτες - Ιδιωτικοί υπάλληλοι - Συμβασιούχοι - Υποαπασχολούμενοι

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

ΕΛΓΑ - Πρόσληψη 57 εποχικών - Προθεσμία μέχρι 15/01/2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΕΛ.Γ.Α. θα διενεργήσει άμεσα προσλήψεις εποχικού προσωπικού (57 ατόμων) του κλάδου ΠΕ Γεωπόνων στα Υποκαταστήματα Αλεξανδρούπολης, Θεσσαλονίκης, Βέροιας, Πάτρας, Τρίπολης και Ηρακλείου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 20 του ν. 2190/94, όπως ισχύει σήμερα, κατόπιν της υπ’ αριθ. ΔΙΠΠ/Φ.ΕΓΚΡ.6/231/30649/29 - 12 - 2014 εγκριτικής απόφασης της Επιτροπής της παρ. 1 του άρθρου 2 της Π.Υ.Σ. 33/2006, όπως ισχύει, για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών του ΕΛ.Γ.Α. που προέκυψαν λόγω των πλημμυρών των τελευταίων μηνών, με διάρκεια απασχόλησης έως 5 μήνες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στα Περιφερειακά Υποκαταστήματα ΕΛ.Γ.Α. και στην Κεντρική Διοίκηση/Διεύθυνση Διοικητικού/Τμήμα Προσωπικού μέχρι τις 15-1-2015, δηλώνοντας το Υποκατάστημα στο οποίο επιθυμούν να εργαστούν, συνοδευόμενη από τα εξής δικαιολογητικά (ακριβή αντίγραφα ή φωτοαντίγραφα):
  1.  δελτίο αστυνομικής ταυτότητας,
  2.  τίτλο σπουδών,
  3.  άδεια άσκησης επαγγέλματος
  4.  πιστοποιητικό γνώσης χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα i )επεξεργασίας κειμένων ii ) υπολογιστικών φύλλων και iii ) υπηρεσιών διαδικτύου καθώς και
  5.  3 υπεύθυνες δηλώσεις του ν.1599/1986, υποδείγματα των οποίων θα προμηθευτούν από τις υπηρεσίες του ΕΛ.Γ.Α.
Επισημαίνεται ότι οι προσλαμβανόμενοι θα είναι στη διάθεση του Οργανισμού, ο οποίος θα καθορίζει κάθε φορά με απόφασή του το Περιφερειακό Υποκατάστημα στη γεωγραφική δικαιοδοσία του οποίο υ θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για όσο χρονικό διάστημα διαρκούν οι απρόβλεπτες και επείγουσες ανάγκες με έδρα την έδρα του Περιφερειακού Υποκαταστήματος.
Η ανακοίνωση του ΕΛΓΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου