Άνεργοι - Δημόσιοι υπάλληλοι - Ιδιώτες - Ιδιωτικοί υπάλληλοι - Συμβασιούχοι - Υποαπασχολούμενοι

Κυριακή, 18 Μαρτίου 2012

Σεμινάρια AGRO 2.1-2.2/GlobalGAP και HACCP

Ο Σύλλογος Γεωπόνων Νομού Ηρακλείου σε συνεργασία με την εταιρεία EUROCERT προτίθενται να οργανώσουν σεμινάρια με θέματα
α) Συστήματα ποιότητας στην Γεωργία σύμφωνα με τα πρότυπα AGRO 2.1-2.2 και το πρωτόκολλο GlobalGAP
β) HACCP

Το πρώτο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 20-22 Απριλίου 2012, στα γραφεία του ΓΕΩΤΕΕ/Παράρτημα Κρήτης (Λ. Δημοκρατίας 35, 1ος Όροφος, Ηράκλειο), και θα αφορά είτε το "Agro 2.1-2.2 και GlobalGap", είτε το "ISO 22000" ανάλογα με τις προτιμήσεις που θα εκφράσουν οι ενδιαφερόμενοι.

Σεμινάριο AGRO 2.1-2.2
Το σεμινάριο, διάρκειας 20 ωρών, απευθύνεται σε εμπλεκόμενους στην παραγωγική διαδικασία Γεωπόνων, εσωτερικούς επιθεωρητές συστημάτων ολοκληρωμένης διαχείρισης, συμβούλους ανάπτυξης συστημάτων ολοκληρωμένης διαχείρισης και στελέχη επιχειρήσεων που εμπλέκονται στο τμήμα διασφάλισης των τροφίμων.
Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος οι εκπαιδευόμενοι θα μπορούν να:
• Κατανοούν και εφαρμόζουν τα πρότυπα AGRO 2.1 & 2.2 και το πρωτόκολλο GLOBALGAP
• Εκτελούν εσωτερικές επιθεωρήσεις ενός Συστήματος Ολοκληρωμένης Διαχείρισης
Με το πέρας του σεμιναρίου απονέμεται στους συμμετέχοντες Πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Σεμινάριο ISO 22000

Κόστος
Το κόστος κάθε σεμιναρίου θα διαμορφωθεί από τον αριθμό των ενδιαφερόμενων. Εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από τουλάχιστον 20 άτομα για κάθε σεμινάριο, θα είναι 100 Ευρώ. Αν εκδηλωθεί ενδιαφέρον από 10 άτομα το κόστος θα ανέβει στα 200 Ευρώ το άτομο. Σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθείτε όταν θα λήξη η περίοδος εκδήλωσης ενδιαφέροντος (05 Απριλίου 2012) για το τελικό ποσό για να οριστικοποιήσετε και τη συμμετοχή σας.

Δηλώσεις
Ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση το χρόνο εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Σε κάθε περίπτωση προηγούνται τα μέλη του συλλόγου και έπονται γεωπόνοι μη μέλη, γεωτεχνικοί και κάθε άλλος ενδιαφερόμενος.
Δηλώσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι 05 Απριλίου του 2012. Εφόσον συγκεντρωθεί ικανός αριθμός συμμετεχόντων θα ειδοποιηθείτε για το τελικό πρόγραμμα του σεμιναρίου και την καταβολή του ποσού στο τραπεζικό λογαριασμό του συλλόγου. Η συμμετοχή σας οριστικοποιείται με τη καταβολή του ποσού στο τραπεζικό λογαριασμό.

Εφόσον ενδιαφέρεστε να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώσετε τη φόρμα που θα βρείτε στην παρακάτω διεύθυνση

Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 6972 390420 (Πεπονάκης Κώστας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου