Άνεργοι - Δημόσιοι υπάλληλοι - Ιδιώτες - Ιδιωτικοί υπάλληλοι - Συμβασιούχοι - Υποαπασχολούμενοι

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011 στις 12:00 στα γραφεία του ΓΕΩΤΕΕ (Λ.Δημοκρατίας 35) θα πραγματοποιηθεί η εξ' αναβολής, λόγω χαμηλής προσέλευσης, Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γεωπόνων Νομού Ηρακλείου, ενώ θα ακολουθήσει και η διαδικασία της ψηφοφορίας για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, εφόσον βέβαια εγκριθεί και από το σώμα της Γενικής Συνέλευσης.
Στην εκλογική διαδικασία μετέχουν όλα τα μέλη του συλλόγου εφόσον είναι οικονομικά εντάξει. Η οικονομική τακτοποίηση μπορεί να πραγματοποιηθεί και κατά τη διάρκεια των εκλογών.
Οι κάλπες θα ανοίξουν με το πέρας της γενικής συνέλευσης και θα κλείσουν στις 18:00.
Όσοι από τα μέλη επιθυμούν να δηλώσουν υποψηφιότητα είτε για το Διοικητικό συμβούλιο είτε για την εξελεγκτική επιτροπή, παρακαλούμε να αποστείλουν e-mail στο σύλλογο στο info.gsnh[at]gmail.com μέχρι τις 21:00 της Πέμπτης 17 Νοεμβρίου 2011.
Παρακαλούμε θερμά τα μέλη μας για την ενεργό συμμετοχή τους.

Διευκρίνηση : Πρόθεση του παρόντος διοικητικού συμβουλίου είναι να θέσει στη γενική συνέλευση την πιθανότητα να μην καταβάλλουν συνδρομή οι άνεργοι καθώς και συνάδελφοι με μερική απασχόληση, καθώς στόχος μας είναι η συμμετοχή και όχι τα χρήματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου