Άνεργοι - Δημόσιοι υπάλληλοι - Ιδιώτες - Ιδιωτικοί υπάλληλοι - Συμβασιούχοι - Υποαπασχολούμενοι

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Μετακινήσεις υπαλλήλων της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης στον ΕΛΓΑ

Εδώ και κάμποσες μέρες γνωρίζουμε ότι Γεωπόνοι υπάλληλοι της διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης Ηρακλείου, έχουν αποσπαστεί για ένα μήνα στον ΕΛΓΑ προκειμένου να πραγματοποιήσουν ελέγχους, καθώς όπως είναι γνωστό, το παλιό καθεστώς των συμβάσεων δεν ισχύει πια και τα αποτελέσματα της νέας προκήρυξης των 100 ατόμων βγήκαν την προηγούμενη εβδομάδα.
Σχετικά με τα παραπάνω έχουμε αναφερθεί πολλάκις, αλλά δε θα κουραστούμε να το ξαναλέμε: Θεωρούμε απαράδεκτο, τη στιγμή που τόσοι συνάδελφοι Γεωπόνοι είναι άνεργοι, τη στιγμή που αναδιοργανώνονται οι υπηρεσίες και οι υπάλληλοι είναι υπ' ατμόν προσπαθώντας να προσαρμοστούν στα νέα τους καθήκοντα, δίκην οικονομίας να μετακινούνται υπάλληλοι, τη στιγμή που είναι γνωστές οι ανάγκες του ΕΛΓΑ.
Διαμαρτυρόμαστε για κάθε είδους "μπακαλίστικες" πρακτικές, που τελευταία εφαρμόζονται κατά κόρον.
Καλούμε τον οργανισμό:
1. Να αποδεσμεύσει άμεσα αυτούς τους υπαλλήλους και να καλύψει τις ανάγκες του από την τρέχουσα λίστα ώστε να δουλέψουν περισσότεροι συνάδελφοι.
2. Άμεσα να προβεί σε προκήρυξη πρόσληψης μονίμων Γεωπόνων με διαδικασίες ΑΣΕΠ για να καλύψει τις πάγιες και διαρκείς ανάγκες του.

Εκ του ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου